dissabte, 16 de gener del 2010

cols brussel·les - coles bruselas






Per fi m'he decidit a collir algunes cols Brussel·les (de 50 a 60) i provar-les. He vist que les que creixen ara, semblen més grans que les primeres, així doncs, espero que tinguin més força les que van creixent al arrencar-li les més antigues, i a la segona collita pugui menjar-ne més quantitat.
Les he bullit i després fregit amb farina de tempura, estaven boníssimes, i tendres, potser no hauria fet falta bullir-les. Ha estat sols un tast, estil "tapa".

Por fin he decidido coger unas coles bruselas, he observado que las que van naciendo ahora parecen más grandes, y he pensado que cogiendo las primera tendrían más fuerza las restantes.
He cogido de 50 a 60 pero eran tan mini que sólo he tenido para una tapa, no ha llegado a un plato. Primero las he hervido i después las he frito pasándolas antes en harina de tempura, quia no hacía falta hervirlas de lo tiernas que eran. Estaban buenísimas.

1 comentari:

Anònim ha dit...

q aprofite!
Mai no plante aquest tipus de col, pq a casa no ens agrada, però m'encanta la planta, i lo productiva q és. A lo millor, faig com tú i plante alguna per veure q tal la planta.
Beset!