dimecres, 14 de març de 2012

La taula de cultiu

He tingut la grata sorpresa de que al vidre de la porta de la galeria, si ha plantat una llagosta gegant, sembla mentida com pot agafar-se al vidre, després va anar saltant a les finestres del costat.Les temperatures d’aquest any no ajuden a que es pugui treure tant de profit a la taula de cultiu, costa molt que creixin les plantetes allà posades, des de gener que vaig plantar els enciams, ja haurien de estar per menjar, i sembla que els hagi plantat ahir. Els espinacs comencen a treure el cap de manera molt poruga. Es pot comparar amb l'entrada feta el dia de la plantació.

La col, sembla que ha crescut una mica.

La sembra de llavors que vaig fer a la terrina hivernacle, ha anat bé en part, les llavors dels tomàquets que vaig portar de Croàcia, sembla que de moment son els que han anat millor, els tomàquets de Montserrat i els pebrots, així com les albergínies, encara estan molt endarrerides.

El 22 de febrer també vaig plantar unes mongeteres a la taula i encara no surten.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Imma. Vixca eixa taula! Jo vaig estar a punt de fer-ne una, però com q la terrassa és comunitaria, finalment em donà por per si algún veí es posava farruco...Ja em contaràs com li senta a les plantes estar en alt, pq sempre em dona la idea de q el vent les afecta més q a terra...ok?
Gracies pel llistat de "tocats a l´hort"...no el coneixia i sembla ben interessant!!
Un beset! Rafelin71