dijous, 4 de febrer del 2016

Febrer 2016

Després de la poca aigua i que al setembre vaig deixar l'hort  abandonat, he anat a veure com estava, pobret és molt agraït, encara té espinacs, que avui al estar 2 graus sota zero, tenien una mica de gel, hi ha algún porro i unes petites bledes que neixen de les llavors que han caigut de les plantes velles.


Al final aquesta ha estat la collita d'avui, espinacs per una truiteta, unes cebes i uns porros que serviran per una crema.

3 comentaris:

M. Antònia ha dit...

Encara que sigui poc, va bé. No tinc hort, però una amiga em va donar un bròquil romanesco i una altra unes quantes llimones, tot acabat de collir. Jo també tinc sort.

Marta Peran ha dit...

Bon dia, jo l'any passat vaig intentar plantar carbasseres però no vam tenir èxit, només em vam obtenir una. D'aquesta vaig guardar les llavors assecant-les i fa un parell de setmanes que he començat a treballar amb elles.
De moment sembla que vaig bé però amb els carbassons no.... A quina època els plantes els carbassons i com els cuides? He vist en el teu blog que cada estiu en reculls i tenen molt bona pinta :)

Imma Cauhé ha dit...

Hola Marta. Segons on estigui el teu hort canvia molt el temps de plantar. els carbassons has de plantar-ne al menys 2, perquè les flors puguin ser polinitzades. Has de plantar-los cuan vegis que ja no farà fred i no es gelaran, jo al principi els tapo amb mitja garrafa de plàstic tallada pel cul, els has de regar sovint i millor si no mulles les fulles. Mira que la terra tingui prou adob.Espero que et vagi bé. Les plantes es fan grans pel que necessiten lloc. diuen que el que s'extent per fora, necessita de terra. Les carbasses necessiten també força terra, o molt abonada.
Espero que et vagi bé.