dissabte, 17 de desembre de 2011

Dinar de nadal?

Arriben les festes, i no cal gastar-se massa diners per fer un bon menjar. un garrinet d’uns 5 o 6 Kl. pot costar uns 60 € i poden menjar fins 12 persones o més. I una graellada de verdures. Graellada de verdures: Es pot fer amb les verdures que vulgueu o que tingueu a l'hort: pastanaga, albergínia, carbassó, espàrrecs, pebrot, tomàquet ceba, i altres a gust dels comensals.
Garrí que no té que envejar res al de Segovia. Fàcil. Es sala el porquet tallat pel mig o a quarts si no cap al forn. Es posa a la base de la safata unes branques de llorer amb algunes fulles cobrint-lo amb un dit d’aigua. El garrí es col•loca costelles amunt i es deixa durant una hora al forn calent a 190º. Es gira posant les costelles cap a baix i es deixa mitja hora més. Podeu ruixar-lo amb oli i vi. Si no queda la pell ben daurada, es pot posar una estona el grill, en compte a que no es cremi (les orelles podeu tapar-les amb una mica de paper d’alumini). Podeu fer-ho el dia abans, a mi quant m’ha sobrat escalfant-lo el dia següent fins hi tot li he trobat més gust. Es pot servir amb una compota i puré de patata o de carbassa.

1 comentari:

rafelin71 ha dit...

Felices fiestas y un buen buen buen 2012!!!i bon profit!